miercuri, 29 ianuarie 2014

Un diferend care, speram, va fi rezolvat rapid, in spiritul legii



SC ALFABEN SRL
SATU MARE
TEL 0788429051
FAX 0261766565

 
                        IN ATENTIA  DOMNULUI
                     COLONEL VALERIU  PRICINA


     Va prezint pe scurt  situatia unui monument al eroilor romani si rusi din al doilea razboi                mondial , de care isi bate joc primarul comunei VIILE SATU MARE- JUD. SATU MARE

   Ca urmare a procedurii de achizitie publicata in SEAP   cu nr. 322718 /23.03.2012 firma  noastra a  castigat licitatia lucrarii ,, STRAMUTAREA  OSEMINTELOR EROILOR ,CONSTRUCTIE SI AMENAJARE ANSAMBLU COMEMORATIV DIN SATUL TATARASTI . COMUNA VIILE SATU MARE, JUD. SATU MARE ,,

             Lucrarea  a inceput conform contractului semnat intre cele doua parti , dar dupa alegerile  locale din 10.06 2012 la conducerea primariei ,,VIILE SATU MARE,, a ajuns un nou primar ,de data aceasta de nationalitate maghiara.Noul primar a spus ca nu-l intereseaza monumentul si ca el nu o sa  dea  nici un leu .  Singuara data cand a venit la monument a fost rau intentionat si pus pe scandal ,vorbind la telefon in ungureste mai tot timpul .
            Dupa terminarea lucrarilor conform adresei ,prin care ii rugam sa programeze receptia lucrari ,primarul a continuat sa nu se intereseze de monument .
Mentionez  ca am facut toate demersurile posibile sa ajungem la o intelegere ,dar de fiecare data ne- a sfidat.In tot acest timp ( aproximativ  un an si jumatate) nu am primit nici un act oficial prin care sa rezulte ca este bine intentionat .
Incepand cu data de 27.05.2013 am  depus la tribunalul SATU MARE  ,,ACTIUNE IN CONTENCIOS ADMINISTRATIV,,     iar incepand cu data de 13.11.2013 am depus plangere pnala la PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL SATU MARE IMPOTRIVA PRIMARULUI SZUCS SZABOLCS , dar pana astazi nu am fost inca audiat.
Lucrarea a fost executata sub pretul din oferta cu aproximativ 12 % conform centralizatorului situatiilor de lucrari
Va trimit copii dupa unele acte si fotografii .

 DIRECTOR  ING. BENTIA VASILE                              DATA 27.01.2014

Va prezentam aici interventia SCMD in scopul rezolvarii situatiei din loc Viile Satu Mare.pdf

4 comentarii:

  1. primarului trebuie sa-i dai un procent din contract, ca altfel nici nu discuta. ce vorbim aici, sunt primari care cer sa li se returneze jumatate din pretul de achizitie. nu conteaza culoarea. asa ii invata la partid, ca la scoala nu au fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Bentia,
    Dupa ce se rezolva cu problema semnalata de dvs. interesati-va daca statuile lui MIHAI VITEAZUL din Cluj si Oradea se afla in starea fizica normala a oricarui monument din tara asta, nemaivorbind de personajul pe care il reprezinta.
    Apoi scrieti inca o scrisoare d-lui Pricina cu informatiile pe care le-ati obtinut!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi interesant daca am afla si motivatia primarului de a refuza plata. Poate are dreptate in refuzul sau. Poate il anunta cineva care are internet (presupun ca domnia sa nu are). Eventual cei de la Consiliul Judetean Satu Mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rugam Sindicatul Militar dar si pe administratorul acestui site sa ne anunte si despre raspunsul ofical primit de la ministrul apararii (chair si dupa cele 30 de zile de solutionare sau cercetare).
    Multumim!
    Marian Dobre, inginer

    RăspundețiȘtergere